HUNEDOARA: CAMION ÎNCĂRCAT CU LEMN FĂRĂ AVIZ! AFACERI ILEGALE? VIDEO

ACȚIUNE ÎN URICANI, JUD. HUNEDOARA! UN CAMION ÎNCĂRCAT CU LEMN FĂRĂ AVIZ! POTRIVIT UNOR SURSE CAMIONUL NU AR DEȚINE: LICENȚĂ DE TRANSPORT, ASIGURARE, ITP! POLIȚIȘTII TREBUIE SĂ VERIFICE ACESTE ASPECTE ȘI SĂ FIE LUATE MĂSURI LEGALE! RAMPA PRIMARĂ , GATERUL, LOCUL ÎN CARE SUNT DEPOZITATE ȘI TĂIATE LEMNELE OARE ESTE AUTORIZAT? Garda Forestieră Timișoara , Poliția Română , CUNOSC ACESTE ASPECTE? Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara – EXISTAU OAMENI CARE TĂIAU CU DRUJBELE ȘI CU TOPOARELE LEMNELE!

 

”În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Uricani, împreună cu reprezentanții Ocolului Silvic Lupeni, au continuat activitățile vizând camionul încărcat cu material lemnos și materialul lemnos aflat pe un teren de pe strada Pompierilor, din orașul Uricani (care au făcut obiectul unei sesizări la numărul de urgență 112, în data de 23 septembrie a.c.).
Ca urmarea curbării materialului lemnos din camion și a celui aflat pe terenul din apropierea autocamionului, a fost stabilit un volum total de 28,63 m³ de material lemnos din specia fag, ce a fost indisponibilizat.
Polițiștii continuă, în acest caz, verificările privind proveniența întregii cantități de material lemnos.

Proprietarul materialului lemnos, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Uricani, a fost sancționat astăzi contravențional cu amendă în valoare de 5000 RON, în baza Legii 171/2010, republicată (după ce ieri a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 de lei, în baza aceeași legi), iar întreaga cantitate de material lemnos a fost transportată la sediul Ocolului Silvic Lupeni, unde a fost lăsată în custodie, până la finalizarea cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că proprietarul materialului lemnos nu poate face dovada actelor de identificare ale autocamionului în care se afla materialul lemnos, motiv pentru care autocamionul a fost indisponibilizat și i-au fost retrase plăcuțele cu numerele de înmatriculare, fiind efectuate demersuri pentru verificarea actelor de identificare ale autocamionului și pentru luarea măsurilor legale care se impun.” au declarat reprezentanții IPJ-HUNEDOARA.

 

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*